Om oss

Lotax - mer än 30 års erfarenhet från den Nordiska marknaden.

Vi förser företag och producenter inom maskinteknik, instrument, automation, fordon, medicin, och livsmedelsindustrin med både anpassade lösningar, som med standardkomponenter.

Lotax startade år 2003, som ett konsultföretag, och 2015 utökades verksamheten med försäljning av solenoider, dc-motorer, (borstade, som borstlösa, s.k. BLDC-motorer), joysticks och tillbehör till dessa produktområden. Företaget och ägarna har mångåriga relationer med sina leverantörer, och representerar idag ett flertal kända varumärken. Som t ex kan nämnas att samarbetet med Isliker MagneteBühler Motor och Delta Line. Idag har Lotax ett flertal leverantörer, små och medelstora, inom elektromekanik. Tillsammans spänner vi över ett väldigt brett utbud, som har en stor potential, så det kan vara värt att ställa frågan även om det inte verkar finnas vid en första titt.

Valet av samarbeten med denna storlek av leverantör bottnar i att vi vill ha kontroll över, och möjlighet att påverka, hur lösningar ska se ut, gärna i nära samarbete med Dig som kund. Slutresultatet som är oerhört viktigt för oss, där produkten ska möta ett behov till rätt kostnad.

Vårt kontor har vi i Sickla, Nacka kommun, som ligger strax utanför Stockholm, och har lager hos vår partner Gimp AB.

Kontakta oss för mer information Contact us

Referenser

Alla rättigheter © Lotax AB

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Fill out and send the form below and we will get back to you!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn*
Name*
Företag
Company
Telefon
Telephone
E-post*
Email*
Beskriv ditt ärende
Your message
* Obligatoriskt * Required

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!