Leverantörer & Partners

Isliker Magnete AG’ produktprogram består av solenoider, roterande som linjära, skjutande som dragande. De har också linjära solenoider med permanent hållfunktion samt bistabila. Likaså hållmagneter både med och utan hållfunktion utan ström! Lotax utvecklar helt kundunika elektromagnetiska lösningar, applikationsspecifika, som en del av din produkt.

Megatron, München, erbjuder mekatroniska komponenter, sensorer och potentiometer. Megatrons produktprogram omfattar ett stort urval av joysticks, vinkelsensorer (potentiometer, resistiva och med hallgivare), linjära sensorer och lastceller. Megatrons program av precisionsmotstånd hittar ni här.

Ruffy Controls Inc., grundades 2013 av Charles Hayes, Tom Wirbelauer and Joe Elliott in Carlsbad, California. Tillsammans har de mer än 100 år av gemensam erfarenhet från joysticksindustrin, speciellt tekniskt har de en mycket god kunskap. T ex, nya verktyg för infästning eller grepp kan det göras inom några veckor. Tillsammans med dem kan Lotax erbjuda er en superservice med dessa joysticks, och korta ledtider.

Logo3D TB 240x109

Bühler Motor Snabb, flexibel, personlig, samarbetsvillig och kapabel motortillverkare i EU. Bühler erbjuder DC-motorer och BLDC-motorer upp till 260 watt kontinuerlig effekt, motsvarande 0,63 Nm. Vi har flertalet motorer på lager för omgående leverans! Detta är UNIKT!

SBS-Feintechnik – Innovativa kundspecifika drivlösningar! Som systemleverantör erbjuder SBS ett spektrum av produkter som sträcker sig från traditionella gök-ur! till avancerad medicinsk teknik. SBS levererar lösningar till kunder inom maskin-, medicin-, och fastighetsindustrin, till hushållsprodukter och ända till bilindustrin. Lotax levererar med SBS i högre volymer designade lösningar. Har ni behov av en lösning som kräver en egen design och har volymer då kan vi leverera er ett konkurrenskraftigt pris.

OSLV ITALIA S.r.l. grundades 1968 och ligger i sydöstra Italien, på en 32.000 m2 tomt, varav 7.500 är under tak. OSLV är specialiserade på torkarsystem och komponenter, samt på torkarmotorer, små DC-motorer och linjära ställdon. Gruppen omsätter ca 25 MEUR och sysselsätter 130 personer.

BAB Elektronik erbjuder sina kunder innovativa, robusta och kostnadseffektiva lösningar inom elektronik- och elektromekanikområdet. Lotax har ett nära samarbete med BAB som expert inom området elektronik för mekanikdrifter (motorer och solenoider).

Inission är en komplett leverantör av skräddarsydda lösningar inom området avancerad industriell elektronikproduktion och logistik. Lotax har valt Inission som en strategisk partner inom området kundspecifika lösningar och logistisk service för elektronik.

Osvald Jensen A/S utvecklar och tillverkar växeldelar och växlar till en mängd olika branscher. De producerar snäckor, kugghjul och därför också snäck- och kuggväxlar av hög kvalitet i egen fabrik i Danmark. Lotax gör lösningar efter dina behov tillsammans med Jensen och kan göra lösningar som inte går att få "off the shelf".

Alla rättigheter © Lotax AB

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!