Leverantörer & Partners

Isliker Magnete AG’ produktprogram består av solenoider, roterande som linjära, skjutande som dragande. De har också linjära solenoider med permanent hållfunktion samt bistabila och hållmagneter. Vidare utveckar vi helt kundunika elektromagnetiska lösningar, kundspecifika, som kan vara en del av din produkt.

Megatron, München, erbjuder mekatroniska komponenter och sensorer. Megatrons produktprogram omfattar ett stort urval av joysticks, vinkelsensorer, linjära sensorer och lastceller. Megatrons program av precisionsmotstånd hittar ni här.

BAB Elektronik erbjuder sina kunder innovativa, robusta och kostnadseffektiva lösningar inom elektronik- och elektromekanikområdet. Lotax har ett nära samarbete med BAB som expert inom området elektronik för mekanikdrifter (motorer och solenoider).

Inission är en komplett leverantör av skräddarsydda lösningar inom området avancerad industriell elektronikproduktion och logistik. Lotax har valt Inission som en strategisk partner inom området kundspecifika lösningar och logistisk service för elektronik.

Osvald Jensen A/S utvecklar och tillverkar växeldelar och växlar till en mängd olika branscher. De producerar snäckor, kugghjul och snäck- och kuggväxlar av hög kvalitet i egen fabrik i Danmark. Vi gör gärna lösningar efter dina behov.

SBS-Feintechnik – Innovativa kundspecifika drivlösningar! Som systemleverantör erbjuder SBS ett spektrum av produkter som sträcker sig från traditionella gökur! till avancerad medicinsk teknik. SBS levererar lösningar till kunder inom maskin-, medicin-, och fastighetsindustrin, till hushållsprodukter och ända till bilindustrin. Vid högre volymer är SBS den rätta partnern att välja för en designad lösning.

Alla rättigheter © Lotax AB

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!