Leverantörer & Partners

Isliker Magnete AG’ produktprogram består av solenoider, roterande som linjära, skjutande som dragande. De har också linjära solenoider med permanent hållfunktion samt bistabila. Likaså hållmagneter både med och utan hållfunktion utan ström! Lotax utvecklar helt kundunika elektromagnetiska lösningar, applikationsspecifika, som en del av din produkt.

Megatron, München, erbjuder mekatroniska komponenter, sensorer och potentiometer. Megatrons produktprogram omfattar ett stort urval av joysticks, vinkelsensorer (potentiometer, resistiva och med hallgivare), linjära sensorer och lastceller. Megatrons program av precisionsmotstånd hittar ni här.

Ruffy Controls Inc., grundades 2013 av Charles Hayes, Tom Wirbelauer and Joe Elliott in Carlsbad, California. Tillsammans har de mer än 100 år av gemensam erfarenhet från joysticksindustrin, speciellt tekniskt har de en mycket god kunskap. T ex, nya verktyg för infästning eller grepp kan det göras inom några veckor. Tillsammans med dem kan Lotax erbjuda er en superservice med dessa joysticks, och korta ledtider.

Logo3D TB 240x109

Bühler Motor Snabb, flexibel, personlig, samarbetsvillig och kapabel motortillverkare i EU. Bühler erbjuder DC-motorer och BLDC-motorer upp till 260 watt kontinuerlig effekt, motsvarande 0,63 Nm. Bühler Motors kvalitet är av högsta klass och vi törs säga att vi är konkurranskraftiga i pris. Vi har flertalet motorer på lager för omgående leverans, från vår fabrik i CZ.

Delta Line SA, erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar, avsedda att användas antingen som en enskild produkt i en applikation eller som en komplett elektromekanisk lösning. Produkterna inkluderar: BLDC-motorer, flat-BLDC (flata borstlösa motorer), coreless BLDC, platta stegmotorer (skivstegmotorer), hybridstegmotorer, eller tincan stegmotorer, linjära ställdon, coreless DC-motor, planetväxlar, pulsgivare och intelligent drivelektronik för BLDC- och stegmotorer. Från en enkel komponent till en sofistikerad elektromekanisk lösning kan vi tillsammans med DELTA LINE finna den bästa lösningen. Med DELTA LINE kan vi integrera de bästa lösningarna med unik anpassad design från små kvantiteter till större volymer. Med Lotax får du motorer från Fulling Motor, ägd av bl a Delta Line. För motorer från Fulling Motor är därför Lotax det rätta valet. 

Helix Linear Technologies Inc., Amerikansk tillverkare av linjära lösningar. Utbudet av rullade ledskruvar är marknadens mest flexibla. Genom möjligheten att erbjuda kundspecifika-, såväl som standardlösningar finns det för alla en lösning. Genom egenproduktion av verktyg är också kontrollen över leveranskedjan 100%-ig, både vad gäller tid till färdig produkt, kvalitet och tekniskt djup. Enklast är kanske att surfa in på deras hemsida och se allt vi kan erbjuda. Stickord: hög precision, korta ledtider, lägre pris än andra tillverkare, bredare utbud, teknisk support online, acme-skruvar, Helix H10X ™ PTFE.

SBS-Feintechnik – Innovativa kundspecifika drivlösningar! Som systemleverantör erbjuder SBS ett spektrum av produkter som sträcker sig från traditionella gök-ur! till avancerad medicinsk teknik. SBS levererar lösningar till kunder inom maskin-, medicin-, och fastighetsindustrin, till hushållsprodukter och ända till bilindustrin. Lotax levererar med SBS i högre volymer designade lösningar. Har ni behov av en lösning som kräver en egen design och har volymer då kan vi leverera er ett konkurrenskraftigt pris.

OSLV ITALIA S.r.l. grundades 1968 och ligger i sydöstra Italien, på en 32.000 m2 tomt, varav 7.500 är under tak. OSLV är specialiserade på torkarsystem och komponenter, samt på torkarmotorer, små DC-motorer och linjära ställdon. Gruppen omsätter ca 25 MEUR och sysselsätter 130 personer.

BAB Elektronik erbjuder sina kunder innovativa, robusta och kostnadseffektiva lösningar inom elektronik- och elektromekanikområdet. Lotax har ett nära samarbete med BAB som expert inom området elektronik för mekanikdrifter (motorer och solenoider).

Inission är en komplett leverantör av skräddarsydda lösningar inom området avancerad industriell elektronikproduktion och logistik. Lotax har valt Inission som en strategisk partner inom området kundspecifika lösningar och logistisk service för elektronik.

Osvald Jensen A/S utvecklar och tillverkar växeldelar och växlar till en mängd olika branscher. De producerar snäckor, kugghjul och därför också snäck- och kuggväxlar av hög kvalitet i egen fabrik i Danmark. Lotax gör lösningar efter dina behov tillsammans med Jensen och kan göra lösningar som inte går att få "off the shelf".

Alla rättigheter © Lotax AB

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Fill out and send the form below and we will get back to you!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn*
Name*
Företag
Company
Telefon
Telephone
E-post*
Email*
Beskriv ditt ärende
Your message
* Obligatoriskt * Required

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!